10/04/2019

Cilat janë avantazhet e leximit që ne kurrë nuk duhet t’i nënvlerësojmë? Leximi është i mirë për mendjen dhe trupin, duhet të kujtojmë më shpesh këtë gjë. Gjithashtu, sepse në Shqipëri lexojmë gjithnjë e më pak. Dhe ne nuk duhet gjithmonë të tregojmë gishtin tek brezat e rinj. Edhe të

Dashi Mëngjesi nuk do jetë shumë i mirë për ju dhe çdo gjë do e merrni me përtesë, por pas mesdite gjërat do ndryshojnë rrënjësisht. Nëse keni një lidhje, me Marsin në krah, duhet të përgatiteni për momente emocionuese. Do ndodhin aq shumë gjëra të bukura saqë shpesh do ju

Doracak i vogël për shtresat në rritje, gerberat, tulipanet dhe viola me përpjekje minimale dhe një tarracë të lartë Një ballkon i bukur me lule: çfarë mund të dëshironim, ndërsa pranvera po fillon të na vërshojë me aroma dhe ngjyra? Disa lulëzime sjellin gëzim dhe na kujtojnë se natyra gjithmonë

Legjenda tregon sakrificën e një djali të ri dedikuar perëndive për t’i qetësuar ato. Flijimi u urdhërua nga mbreti i korruptuar, i cili strehonte një kafshë të tmerrshme mitike të quajtur Minotaur me kokën e një demi dhe trupin e një burri. Djali i zgjedhur do të lihej në varrin

Zeusi, Perëndia i Perëndive, udhëheqësi i malit Olimp, e donte aq shumë krijimin e tij saqë bekoi secilin prej të miturve të vdekshëm me aftësi të veçanta për të udhëhequr jetën e tyre. Secila prej shenjave të yjeve ka marrë dhuntinë e vet dalluese, që i ka bërë më të

Nga 12 shenjat e zodiakut, janë 4 prej tyre që kurrë nuk do të thonë ose tregojnë atë që ata ndjejnë vërtet, edhe nëse këmbëngulni! Mos e besoni sepse ndodh ngaqë nuk I pëlqeni. Ata thjesht nuk ndihen rehat! Virgjëresha Njerëzit e kësaj shenje mund të jenë shumë të turpshëm.