09/04/2019

Asgjë nuk është rastësore, madje as takimet më të parëndësishme. Në vend të kësaj, ka forca kozmike që inkurajojnë takime me njerëz të veçantë që do të jenë pjesë e jetës sonë përgjithmonë. Nganjëherë kozmosi lëviz në një drejtim ku takimi me personin tjetër ishte tashmë i paracaktuar. Këtu janë

Rrahjet e zemrës janë një nga ndikuesit më të rëndësishëm në shëndetin e njeriut. Ajo përfshin numrin se sa herë rrahë zemra brenda një minuti. Shpejtësia e rrahjeve të zemrës varet nga aktiviteti fizik, ndjenjat e sigurisë dhe emocionet. Edhe pse rrahja normale e zemrës nuk është garantues se jeni

Dashi Është kohë e përshtatshme për të ndryshuar look . Ju gjithmonë ju ka pëlqyer të jeni në një hap me modën. Të shtoni disa artikuj joshës në gardërobën tuaj, do t’ju gëzojë shpirtin. Po mendoni të ndryshoni imazhin? Një miku juaj e kupton shumë mirë për çfarë keni nevojë.

Nga Rachel Kleinfeld & Robert Muggah Bota është më pak e dhunshme sot, në krahasim me gati çdo epokë tjetër në historinë njerëzore.Edhe pse është e vështirë të besohet, vdekjet nga konfliktet e armatosura midis shteteve, kanërënë në mënyrë dramatike që nga viti 1950. Pavarësisht qindra mijëra të vdekurve në

Nga Shinsuke Shimojo, Daw–An Wu & Jozeph Kirschvink  A mund të ndjejnë qeniet njerëzore valët magnetike të tokës? Biologët e dinë se kafshët e tjeramunden. Ata mendojnë se kjo i ndihmon speciet, duke përfshirë bletët, breshkat dhe zogjtë tëudhëtojnë nëpër botë. Shkencëtarët janë përpjekur të zbulojnë, nëse edhe njerëzit i

Dashi Gjatë kësaj dite do bëni mirë të reflektoni gjatë për zgjedhjet që duhet të bëni në mënyrë që nesër të mos pendoheni. Për ju të dashuruarit do ketë vështirësi të shumta dhe nuk do ndiheni aspak të qetë. Për shumë gjëra nuk do bini dakord me partnerin dhe kjo