04/04/2019

DASHI: Do të jetë një fundjavë shumë interesante, në dallim nga fillimi i javës. Të hënën dhe të martën ndjetë pak lodhje, por tani gjërat janë përmirësuar. Ekziston nevoja për të rikuperuar disa para. Në plan keni nisma të reja të punës, madje edhe vetëm me kohë të pjesshme. Brenda

Ndërsa është e vërtetë se sot ka qindra kozmetikë dhe mbrojtës për kujdesin e lëkurës sonë, është gjithashtu e vërtetë që ka vetëm një pengesë që mund të na sjellë më shumë ndërlikime kur përpiqemi të luftojmë kundër tij. Ne po flasim për plakjen natyrale. Çfarëdo që bëjmë, koha nuk

Heshtja nuk na përket më. Ne jemi të mbytur plotësisht nga të gjitha llojet e zhurmave, gjatë gjithë ditës. Më shpesh ato janë shurdhuese, zhurma të bezdisshme dhe shqetësuese, që dëmtojnë mirëqenien tonë. Përpiquni të përqëndroheni tani. Çfarë tingujsh dëgjoni? Nëse nuk jeni me fat që të jeni në mes

“Gjyshe, çfarë mund të mësosh nga një gjarpër?” “Kjo kafshë mëson se jeta është lëvizja, rinovimi dhe përtëritje. Çdo vit kur lëkura e tij është plakur, ai e heq atë dhe e mbulon veten me lëkurë të re. Dhe kështu rinovon. ” A keni lexuar ndonjëherë një libër që e

Dashi Ka shumë mundësi që sot të jeni shumë të mbyllur dhe do refuzoni edhe t’i dëgjoni këshillat që do iu jepen. Do bëni gabime të njëpasnjëshme. Për ju të dashuruarit ka rrezik që dita të jetë disi e zymtë. Nuk do jeni dakord me partnerin për disa gjëra dhe