03/04/2019

DASHI: Hëna në shenjë ju rezervon një marsh shtesë këtë ditë. Nëse ka pasur ndonjë problem kohët e fundit do të jetë e mundur për ta kapërcyer atë, ndonëse ngadalë. Në këtë fazë do t’ju duhet një dashuri e madhe. Miqtë dhe njohjet që do të lindin në këto ditë

Ka më shumë se 7 milionë njerëz që vuajnë nga sëmundjet kardiovaskulare. Shpesh e menduar si një sëmundje mashkullore, por në të vërtetë vret më shumë femra në krahasim me kancerin e gjirit, transmeton Atsh. Ka disa mënyra të thjeshta për të minimizuar rrezikun e këtyre sëmundjeve: 1 – Minimizoni

Pranvera po vjen, por trupi jo gjithmonë reagon pozitivisht. Lodhje, dhimbje koke, apati, gjendje dobësie, mungesë oreksi apo çdo gjë që fillon me rilindjen e stinës. Të gjitha këto shenja i atribuohen asaj që në gjuhën e popullit quhet “periudha e ndryshimit të gjakut. Depresioni Depresioni është një tjetër sëmundje

Frika nga plakja është një nga më të zakonshmet. Ja pse duhet të “përqafosh” procesin e plakjes, në vend që të kesh frikë. Është një frikë pas së cilës janë të fshehura ankthet e ndryshme, dhe për këtë arsye mund të jetë e dobishme për të kuptuar se çfarë me

Nga Mats Fridlund Çfarë është ajo, që e bën të dikë të etiketohet terrorist? Aktet e fundit të dhunës spektakolare, si bombat postare, dërguar kritikëve amerikanë anti-Trump, apo vrasjet masive të kanadezit Alek Minasian, tregojnë një hetizimin të madh në mesin e mediave, politikanëve dhe autoriteteve, për të etiketuar disa

  Të mbijetuarit nga virusi i rrezikshëm Ebola, mund të bartin virusin aktiv në spermatozoidet e tyre, dhe ta transmetojnë sëmundjen seksualisht, edhe disa muaj pas shërimit të tyre. Në vitin 1999, një burrë nga Florida në SHBA, nxorri në një ankand në internet veshkën e tij. Në postimin e tij