01/04/2019

Ndoshta i keni marrë masat paraprake për të mos u çuar natën për në tualet, duke mos konsumuar shumë pije përpara gjumit dhe problemi vazhdon të jetë i njëjti. Studiuesit në Japoni kanë dalë në përfundimin se një rast i tillë mund të ketë të bëjë me një tension të

  Dashi: Lajme interesante po vijnë, duke ju lejuar të ndiheni më të qetë dhe të kënaqur. Sot diçka duket se ndryshon në avantazhin tuaj, më në fund angazhimi juaj dhe përvojat tuaja mund t’ju çojnë në rezultatet e pritshme. Ju jeni një shenjë që nuk frikësoheni kollaj, pranoni çdo

Nëse jeni të mendimit se dhjamit në stomak nuk mund t’i gjeni ‘ilaç’, ekziston lëngu të cilin mund ta bëni vetvetiu dhe pa vuajtur urie të keni një stomak të rrafshët. Tretja e shëndetshme e ushqimit dhe largimi i grumbullimit të lëngjeve në trup janë beneficionet më të mira ‘ujore’

Nëqoftëse flitet për Europën, të gjitha dritat mediatike botërore janë të drejtuar nga demonstrimet e përjavshme e pakënaqësisë sociale, që kanë përfshirë Francën, duke u shprehur nëpërmjet “jelekverdhëve”dhe duket sikur kontinenti apo deri edhe bota, nëse gjenden gjurmë të gjestit performues të veshjes së jelekëve të emergjencës nga Belgjika në

Fibra mrekullibërëse Cilësia e parë e kumbullave të thata është që kanë shumë fibra. “Në një kile (240 kalori) ka 7 42 g, ose rreth një e katërta e shumës së rekomanduar ditore,” thotë eksperti. «Këto substanca ndihmojnë për të “shuar” në organizëm, inflamimin sistemik, përgjegjës për degjenerimin e qelizave.

Ai që e paguajnë çmimin e rezultatit të referendumit për Brexit, është mbi të gjitha humori i qytetarëve britanikë. E tregon një studim i King’s College në Londër dhe Harvard University, që ka ana;izuar gjendjen shëndetësore dhe mendore të popullsisë, përmes konsumit të ilaçeve. Në periudhën pas referendumit të 23