Home»Lifestyle»Si të dish gjithmonë se çfarë të veshësh?

Si të dish gjithmonë se çfarë të veshësh?

Ka gra që dinë të vishen në mënyrë harmonike. Dhe jemi ne. Ja pra si të dish gjithmonë se çfarë të veshësh!

Si të dini gjithmonë se çfarë duhet të vishni? Ka gra që gjithmonë duken të veshura në mënyrë të përsosur, sipas rastit dhe vendit. Dhe pastaj jemi ne, që nganjëherë ndihemi jo rehat, sepse ne nuk veshim rroba që përshtaten me situatën. Dhe është koha për të thënë mjaft. Ka ardhur koha për të kuptuar se si të vishemi mirë çdo ditë, për çdo rast, për çdo kohë të ditës. Dhe të ndihemi, sigurisht, gjithmonë rehat!

Nuk është e lehtë. Le të fillojmë me këtë supozim. Ka gra që e kanë në gjakun e tyre, në ADN-në e tyre, kështu që është një dhuratë absolutisht e lindur. Dhe pastaj ka gra të tjera që, nga ana tjetër, që u duhet të punojnë më shumë. Fraza klasike “Nuk kam asgjë për të veshur në dollap”, pasqyron këtë vështirësi të natyrshme në shumë gra. Ndoshta sepse nuk dimë se si të përshtatemi, ose të blejmë rrobat dhe aksesorët e duhur.

Si të vishemi çdo ditë

Vëllimi 90%

Që të jemi gjithmonë të veshur në mënyrën e duhur për çdo rast, ka disa faktorë që duhet të ndjekim. Natyrisht askush nuk po ju thotë që të revoluciononi stilin tuaj, larg qoftë. Secila prej nesh është unike dhe e veçantë. Por ne duhet të ndjekim hapa të vegjël, që të vishemi mirë çdo ditë. Dhe të ndjehemi mirë!

Të vishemi mirë sipas trupit tonë

Kjo është pika numër një nga e cila nuk mund të shmangemi. Ashtu si nuk shmangemi dot nga zgjedhja e ngjyrave më të përshtatshme, për llojin apo ngjyrën e flokëve. Eshtë e panevojshme të ndiqni veshjet e modës ose nuancat që nuk nxjerrin në pah cilësitë tuaja, por vetëm sa theksojnë defektet tona. Ne duhet të jemi gjithmonë të vetëdijshëm për këtë.

Veshja sipas kodit të veshjes

Çdo ngjarje dhe çdo moment i ditës ka kodin e vet të veshjes. Ju kurrë nuk do të shkoni në zyrë në një fustan mbrëmjeje. Ose një mbrëmje galante, me tuta. Ne duhet të kemi të ndara në garderobën tonë veshjet për secilin rast.

Rroba të çrregullta

Gjithmonë kujdesuni për rrobat tuaja dhe para se të largoheni, kontrolloni që ato nuk kanë shenja, se nuk janë të zbardhura, se nuk ka të shqepura apo defekte të tjera të vogla që do të prishnin çdo përpjekje për të qenë të përsosur!

Veshjet e domosdoshme

Së fundi, ka veshje që na lejojnë të jemi gjithnjë të përsosur, sidomos nëse kombinohen së bashku. Veshja e zezë, një xhaketë e zezë, një këmishë e bardhë gjithashtu me prerje mashkullore, një t-shirt i thjeshtë, një xhins që rrit figurën tonë, çizmet ose atletet e bardha për të shkuar me gjithçka!

Nuk ka komente

Vendos komentin tend

Your email address will not be published. Required fields are marked *