Home»Lifestyle»Shendeti»Fruti që do të shpëtojë botën nga uria

Fruti që do të shpëtojë botën nga uria

Studiuesit mendojnë se një frut i tillë mund të zëvendësojë grurin dhe misrin, që po kërcënohen nga ndryshimet klimaterike. Fruti është shumë i përdorur në Bangladesh, por në Britani po bëhet përpjekje që të futet nëpër markete në mënyrë që të zëvendësojë mishin e derrit.

Nuk ka komente

Vendos komentin tend

Your email address will not be published. Required fields are marked *