Home»Lifestyle»Shendeti»Dieta me vezë dhe agrume

Dieta me vezë dhe agrume

Java e parë

E hënë:

Mëngjesi:Dy vezë të ziera dhe një portokall

Dreka: Një mollë dhe dy rriska bukë me miell integral

Darka:Pulë e gatuar në skarë dhe sallatë e bollshme jeshile

E martë

Mëngjes:Dy vezë të ziera dhe një frut citrik

Drekë:Pulë e gatuar dhe sallatë e gjelbër

Darkë: Dy vezë, sallatë e perimeve dhe një portokall

E mërkurë

Mëngjesi:Dy vezë të ziera dhe një portokall

Dreka: Djathë dhie, një domate dhe një rriskë bukë me miell integral

Darka:Pulë e gatuar në avull dhe sallatë e bollshme jeshile

E enjte

Mëngjesi:Dy vezë të ziera dhe një portokall

Dreka:Vetëm fruta, përjashto bananen

Darka: Pulë të zier dhe sallatë greke

E premte

Mëngjesi:Dy vezë të ziera dhe një fryt citrik

Dreka:Dy vezë dhe perime të ziera

Darka:Peshk në skarë dhe sallatë me patate

E shtunë

Mëngjesi:Dy vezë të ziera dhe një portokall

Dreka:Fruta pa limit

Darka:Pulë e zier dhe sallatë e bollshme jeshile

E diel

Mëngjesi:Dy vezë të ziera dhe një portokall

Dreka:Pulë me perime të ziera dhe sallatë domatesh

Darka: Perime të ziera

Java e dytë

E hënë

Mëngjesi:Dy vezë të ziera dhe një portokall

Dreka:Pulë me sallatë të bollshme jeshile

Darka: Dy vezë, sallatë dhe një portokall

E martë

Mëngjesi:Dy vezë të ziera dhe një portokall

Dreka:Dy vezë dhe perime të ziera

Darka: Peshk në skarë dhe sallatë të bollshme me spinaq

E mërkurë

Mëngjesi:Dy vezë të ziera dhe një portokall

Dreka:Pulë e zier dhe sallatë

Darka: Dy vezë, sallatë perimesh dhe një portokall

E enjte

Mëngjesi:Dy vezë të ziera dhe një portokall

Dreka: Dy vezë, djathë dhie dhe perime të ziera

Darka: Pulë e zier dhe sallatë

E premte

Mëngjesi:Dy vezë të ziera dhe një fryt citrik

Dreka: Sallatë jeshile me peshk ton dhe fasule të zeza

Darka: Dy vezë dhe sallatë

E shtunë

Mëngjesi:Dy vezë të ziera dhe një portokall

Dreka: Pulë e zier dhe sallatë

Darka: Fruta

E diel

Mëngjesi:Dy vezë të ziera dhe një portokall

Dreka:Pulë e zier dhe perime të ziera

Darka:E njëjtë si dreka

Nuk ka komente

Vendos komentin tend

Your email address will not be published. Required fields are marked *