30/03/2019

Dashi Ka rrezik që Hëna t’iu bëjë më të mbyllur sot dhe të keni frikë të tentoni. Ju të dashuruarit mund të keni keqkuptime me partnerin dhe në momentet më të papritura mundet edhe te hidhni hapa të nxituara. Dëgjojini miqtë sepse do ju flasin për mirë. Ju beqarët do

DASHI: Do të jetë një ditë e veçantë kjo e së dielës për ju, që keni nevojë të praktikoni dëshirën tuaj për të dashur dhe në të njëjtën kohë të viheni më në dispozicion të vetes suaj. Në pak javë, Venusi do të fillojë një tranzit të mirë, njohuritë dhe

Ka njercz që kanë një partner, por që ndjehen aq të vetmuar dhe të zbrazët se është sikur të mos kenë. Të tjerë, në vend që të mos presin, vendosin të ecin pranë personit të gabuar dhe, në egoizmin e tyre, nuk e lejojnë atë person të largohet, edhe nëse

Nga Erika Frank Edhe pse mediat kanë vënë alarmin për krizën e demokracisë, e vërteta është se regjimet autoritare, po qeverisin një përqindje më të vogël vendesh sot në botë, sesa në çdo kohë që nga epoka e Luftës së Dytë Botërore. Përqindja e regjimeve autoritare në pushtet, arriti kulmin

Nga Stephen Kinzer Muajin e kaluar, dy vende që zotërojnë armë bërthamore, India dhe Pakistani, qenë në prag të luftës midis tyre. Incidentet kufitare mes tyre, ishin një mesazh i frikshëm mbi të ardhmen. Nëse kontrollet mbi armët bërthamore vazhdojnë të dobësohen, më shumë vende me gjasë do të zhvillojnë

Jo të gjitha aktivitetet fizike janë njësoj efektive në luftën kundër celulitit : le të shohim se çfarë janë më të mirat Pranvera është sezoni i vitit kur lufta kundër mbështetësve të urryer të celulitit duhet bërë më e fortë: tani e dimë mirë, qe nuk ka më kohë për