29/03/2019

DASHI Të shtunën dhe të dielën mund të flasim për dashurinë me entuziazëm më të madh. Në periudhën e fundit dhe sidomos në fund të vitit të kaluar ka pasur shumë kontakte dhe është normale që diçka do të duhet të shqyrtohet. Ju mund të bëni skena, por gjithashtu të

Nga Jean-Luc Melenchon Duhet të ketë një alternativë, dhe duhet të jetë Evropa, përkundër asaj që e përshkroi Emanuel Makron javën e kaluar. Nëse ka nevojë për një rilindje, atëherë ajo le të jetë sovraniteti i popullit, i ndriçimit ndaj obskurantizmit të parave dhe të fesë. Në Evropë ka ardhur

Për shumë burra dhe gra, adoleshenca është një nga periudhat më të vështira për t’u trajtuar në rrjedhën e jetës së tyre për shkak se nga ky moment ata duhet të braktisin plotësisht fëmijërinë apo zakonet fëmijërore dhe të fillojnë të bëhen më të përgjegjshëm për fillimin për të adresuar

Nga Armand D’Angour Ku e mori Sokrati, figura themelore e filozofisë perëndimore, frymëzimin për idetë e tij origjinale për të vërtetën, dashurinë, drejtësinë, guximin dhe dijen? Studimi i ri që kam kryer, zbulon se kur ishte i ri në Athinën e shekullit V-të Para Erës Sonë, ai u takua me

Dita 1 Mëngjesi: drithëra dhe mollë jeshile; Dreka: supë me bizele me brokoli; Darka: sallatë me tranguj dhe domate, një gotë kos të skremuar. Dita 2 Mëngjesi: 200 ml kos të natyrshëm dhe qitro; Dreka: supë me bizele, qumësht i fermentuar; Darka: omëletë me perime, bukë thekre. Dita 3 Mëngjesi:

Astrologët përcaktojnë se shenjat e Shigjetarit dhe Bricjapit, janë shenjat më me shumë fat. Shigjetari Shigjetari është po aq fatlume sa dy shenjat paraardhëse, në mos pak më shumë. Ia dilni të kaloni me sukses çdo sfidë, çdo situatë të vështirë pa u munduar fare. Duket sikur fati është gjithmonë