28/03/2019

Nga Sarah P.Young Njerëzit modernë, Homo Sapiens, janë sot anëtari i vetëm i mbijetuar i Homo Genus. Për ne është thuajse e pakonceptueshme, që të ketë pasur një periudhë, kur kemi ekzituar me specie të tjera njerëzore. Por, teksa shkenca e arkeologjisë ka përparuar, dhe janë bërë më shumë gjetje,

DASHI: Është një ditë që thekson vitalitetin tuaj, por edhe vendosmërinë. Marsi udhëheq shenjën tuaj të karakterizuar nga pasioni dhe evolucioni i madh, së bashku me një agresivitet që nganjëherë del jashtë linje, dhe që ju e përdorni si një mjet për t’iu imponuar të tjerëve. E shtuna dhe e

Çfarë e çon njeriun drejt suksesit? Gjenetika e ka zbuluar këtë tani. Dhe ajo dikton rregullat për të pushtuar botën nga Paola Emilia Cicerone Ambicia ime e vetme, shkruante shkrimtari Charles Bukoësky, është të jem askushi. Një pikëpamje interesante, por jo e ndarë nga një shoqëri që shpërblen, të paktën

Dikur konsiderohej si një erzë që mund të hidhej me raste tek gatimet, ndërsa tani cilësohet si një super ushqim që mund të kurojë gjithçka, që nga problemet me mëlçinë deri tek kanceri. Përveç problemeve shëndetësore, shafrani i Indisë mund të përdoret për të trajtuar edhe problemet me lëkurën. Kjo

Fëmijët e llastuar dhe zgjidhjet: ka shumë prindër që nuk dinë të sillen kur fëmija i tyre nuk dëshiron t’u japë fund tekave. Të jesh prind është një nga punët më të vështira në botë, por kjo nuk do të thotë se me pak qetësi nuk mund të zbusësh edhe

Një mike e mirë është përgjithmonë, por si mund të kuptoni kur e gjeni atë të vërtetën, e cila kurrë nuk do t’ju braktisë? Vetëm i kushtoni vëmendje disa shenjave të pagabueshme, për të kuptuar nëse marrëdhënia juaj do të zgjasë përgjithmonë. Kur jeni së bashku, koha kalon sa hap