26/03/2019

Pionier i terapisë së kafshëve, i tmerruar nga numri 62, i kënaqur me veset e tyre. Ja cilat janë aspektet e habitshme të jetës së Sigmund Frojdit, “babait” të psikoanalizës dhe interpretimit të ëndrrave. Kush ishte Sigmund Frojdi Lindi më 6 maj 1856 në Frajberg (Pribor), në Republikën e sotme

Dyllë blete 1/8 gotë Vaj kokosi 1/3 gotë Krem për bebet 1/4 e tubetit. Përgatitja Shtoni vajin e kokosit dhe dyllë blete në një tas qelqi dhe shkriheni duke përdorur banjëmari. Lërini në një ngrohje të ulët, derisa të dyja janë shkrirë tërësisht. Shtoni kremin e pelenave në enën tashmë

DASHI: Po vijnë tri ditë kur do të keni shumë gjëra për të bërë dhe do të ndiheni lodhur. Dikush ndoshta ka bërë një kontroll në periudhën e fundit, sepse ecja në këto ritme mund të shkaktojë disa siklete fizike. Stresi gjithashtu mund të shkaktohet nga dëshira për të fituar

Sa e sa herë, duke folur me mikeshat tuaja, keni biseduar për tradhëtinë, terrori absolut i çdo çifti, madje edhe më të fortët? Sa herë të tjerë, përpara një rrëfimi për frikën e tradhtimit, ato janë përgjigjur: “Nëse do e bënte me të vërtetë, ik, sepse nuk është një gjest

Kur dëgjoni mbi “Egjiptin e lashtë”, çfarë ju vjen ndër mend? Ndoshta përfytyroni Piramidën e Madhe të Gizës me Sfinksin në plan të parë, maskën e varrimit të Tutankhamunit, apo disa Hyjni kryesisht me fytyra kafshësh. Apo ndoshta mendoni për mumjet. Po çfarë dini vërtet rreth tyre? Sa kushtonte mumifikimi

Njollat ngjyrë kafe në fytyrë janë kthyer në një fenomen që po prek gjithnjë e më shumë femrat. Informimi rreth tyre është tepër i rëndësishëm, sepse vetëm kështu mund t’i parandaloni. Njollat kafe nuk shkaktohen vetëm nga rrezet e dëmshme të diellit ultraviolet, megjithëse janë të shumtë ata që e