24/03/2019

DASHI: Mes të hënës dhe të mërkurës do të keni një rekuperim të mirë. Jupiteri do të jetë në favor edhe për të ardhmen. Me afrimin e 2019 rriten kurajo, intuita dhe vullneti. Dikush do të programojë udhëtime, apo do të gjejë mënyrën të merret me të tjera gjëra. Do favorizohen

Robert Heft, njeriu që krijoi flamurin e sotëm të SHBA-së, e bëri këtë në kuadër të një projekti në shkollën e mesme, për të cilën ai u vlerësua në notën B. Gjatë luftës spanjolle-amerikane të vitit 1898, SHBA-ja dërgoi një anije luftarake për të pushtuar Guamin. Ajo gjuajti 13 herë ndaj