21/03/2019

Inovacionet e fundit shohin një prirje të theksuar për të reflektuar dhe shoqëruar aktivitetet më të njohura. Nëse është e vërtetë se këpucët zbulojnë personalitetin e nje personi, edhe oret nuk janë të ndryshme. Të çmuara dhe ekskluzive ose praktike, klasike dhe elegante ose më të ndjeshme ndaj modës së

Dashi Gjatë kësaj dite do keni ide fantastike dhe do e bëni çdo moment të veçantë. Për të plotësuar dëshirat do ndërmerrni edhe rreziqe. Për ju të dashuruarit do jetë një ditë e mrekullueshme kjo e sotmja. Të gjitha dëshirat që keni pasur, partneri do ua plotësojë. Ju beqarët me