21/03/2019

Të dielën e kaluar një fluturim i Ethiopian Airlines është rrëzuar, duke shkaktuar vdekjen e të gjithë personave në bord. 5 muaj më parë, një xhet indonezian i kompanisë ajrore Lion Air ishte përplasur në afërsi të Xhakartës. Të dy avionët qenë Boeing 737-8 MAX. Të dy incidentët kanë ndodhur

Kur një grua vendos të martohet, ajo imagjinon se martesa zgjat përgjithmonë. Para se të ndërmarrë një hap të ngjashëm, zakonisht seksi femëror – nga natyra më reflektues – mendon mirë për zgjedhjen, duke konsideruar me kujdes nëse personi tjetër pranë saj është me të vërtetë i duhuri. Të papriturat,

Pranvera mund të shkaktojë efekte të pakëndshme në trup: në fillim të stinës së bukur, disa çrregullime janë të shpeshta, të tilla si lodhja, përgjumja dhe vështirësi në përqendrim. Në disa raste mund të dalin forma reale të alergjisë. Prandaj, duhet të ndiqen disa masa paraprake të vogla. Dedikimi i

Nga Steve Gillman   Gjenetika dhe shkalla e plakjes së elefantëve, mund të na ndihmojmë të zbulojmë mënyra më të mira për të luftuar kancerin, dhe për të pasur një jetë më të shëndetshme dhe më të gjatë. Në vitin 2015, në BE vdiqën 1.3 milionë njerëz nga kanceri, më shumë

Nga Adam Tooze Marrëdhëniet e Evropës me fqinjët e saj arabë, dhe me kolonitë e saj të dikurshme, nuk janë vetëm një histori e mbushur me rreziqe. Samiti i pashembullt midis Lidhjes Arabe dhe Bashkimit Evropian në Sharm El-Sheikh të Egjiptit në datat 24-25 shkurt, ishte një përplasje e regjimeve

Humbja e 5 kg dhe kthimi në formë duke ngrënë është i mundur në sajë të dietës franceze të proteinave. Ky regjim ushqimor fillon me një pyetje: si mund të jenë francezët kaq të dobët? Në fakt, disa statistika kanë zbuluar se gratë anembanë Alpeve janë në gjendje të qëndrojnë