19/03/2019

A e keni të vështirë të flini gjatë natës? Nuk jeni vetëm, sipas një sondazhi të kryer nga Philips, 80% e njerëzve në mbarë botën nuk janë të kënaqur me cilësinë e gjumit të tyre dhe 62% thonë se nuk flenë mirë fare. Numri mesatar i orëve të gjumit në

DASHI Është një javë e rekuperimit dhe së shpejti do të vijnë edhe konfirmimet. Dielli mbërrin në shenjën tuaj dhe dyfishon vitalitetin tuaj. Pranvera do të sjellë lajme të mëdha dhe do të përmirësojë situatat, këtë vit do të vijë në datën 20, prandaj duhet të ndiheni më mirë që

Dihet mirë se prindërit luajnë një rol themelor në jetën e secilit prej nesh. Që kur lindim, ata kujdesen për rritjen tonë, për edukimin tonë, na formojnë dhe na ndikojnë çdo ditë në mënyrë të pandërgjegjshme. Të jesh prind është një punë shumë e vështirë sepse gjendesh, krejt befas, para

Të deshifrosh kuptimin e ëndrrave lidhet ngushtë me trurin, por çfarë ndoshta s’dinit është se ëndrrat tregojnë shumë për shëndetin tuaj Ëndrrat janë gjëra të çuditshme dhe konfuze. Ka disa njerëz që përpiqen t’i interpretojnë gjërat që ne ëndërrojmë, ndërsa të tjerë besojnë se nuk ka asgjë me rëndësi në

Hudhra është një nga përbërësit më të përdorur nëpër kuzhinat e të gjithë botës. Shija dhe aroma e saj e veçantë, harmonizohet me pjesën më të madhe të përbërësve që përdorim në kuzhinë. Por shija e mirë nuk është funksioni i vetëm i saj. Hudhra është përdorur që nga antikiteti,

Coldiretti është Konfederata Italiane e Kultivuesve dhe përbën shoqatën më të madhe të përfaqësisë dhe asistencës së bujqësisë italiane. Coldiretti  ka përpiluar listën e zezë të 10 ushqimeve më të rrezikshme për shëndetin. Analiza tregon se në vitin 2018 ka rënë më shumë se një alarm në ditë për një