18/03/2019

DASHI: Pas pak orësh Dielli do të hyjë në shenjën tuaj. Pranvera gjithmonë i jep të gjithëve energji, veçanërisht një personi si ju, që ka lindur në këtë periudhë. Fundjava do të jetë shumë e rëndësishme për marrëdhëniet e dashurisë. HIstoritë e lindura si lojë mund të jenë edhe më

Çdokush ka një person që ka lënë shenjë në jetën e tij, qoftë pozitivisht, qoftë negativisht. Fakti është se do i kujtojmë gjithnjë këta persona edhe pas shumë vitesh, sepse na kanë mësuar diçka. Këto janë gratë e zodiakut që lënë gjithnjë shenjë tek burrat me të cilët kanë patur

Nga Ankit Panda India dhe Pakistani, janë në prag të përballjes së tyre më serioze ushtarake mes tyre, që nga viti 2002. Pas viteve të pësimit të sulmeve terroriste, të organizuara nga grupet militante me baza në Pakistan, India e humbi durimin pas shpëthimit të një bombe në një kamion

Ne të gjithë kemi frikë të përballemi me anën tonë të errët, prandaj këtë herë do t’ju ndihmojmë me një test shumë të thjeshtë për të kuptuar anën tuaj të errët dhe atë të njerëzve rreth jush. Letra nr. 1 Nëse zgjidhni këtë letër, kjo do të thotë se errësira

Ka disa aktivitete që mund t’ju ndihmojnë të hidhni rrënjë, të qëndroni dhe të mos humbni kontrollin mbi emocionet dhe mendimet tuaja. Zgjidhni një nga këto letra dhe gjeni se çfarë ju duhet vërtet tani: Natyra Koha e kaluar në natyrë është mënyra më e mirë për të reduktuar stresin.

Kjo është shumë pozitive sepse mund të qëndrojmë pranë njerëzve që duam, edhe nëse jemi në anën tjetër të botës. Megjithatë, nga ana tjetër, ne shohim gjithnjë e më shumë njerëz të bllokuar në botën virtuale dhe të izoluar nga ata që i kanë fare pranë. Kjo është alarmante dhe