16/03/2019

DASHI E diela do të jetë një ditë me lodhje të fortë, faj edhe i një jave e cila nuk ka qenë pozitive ndaj jush. Ka ardhur momenti kur është më mirë të përpiqeni të argëtoheni pak më shumë. Në dashuri gjërat nuk janë aspak të qarta dhe marsi ka

Dashi Nëse ua vini veshin sinjaleve që do iu japë Saturni gjatë kësaj dite dhe bëni lëshime gjërat do ju ecin mirë. Maturia dhe durimi kanë për të qenë akoma më të vlerësuara. Nëse keni një lidhje merrni masa sa më shpejt që ta përmirësoni jetën tuaj në çift sot