15/03/2019

DASHI Saturni është disonant dhe shumë janë të shqetësuar për shkak të problemeve ligjore apo financiare. Dikush do të duhet të luftojë për të shpëtuar veten. Shumë situata duhet të rregullohen për të punuar më mirë dhe për të kompensuar shpenzimet. Ndjenjat do të jenë të favorshme të dielën, prandaj

Të flasësh për Europën me Václav Klaus do të thotë të konfrontohesh me atë që kontinentin e ka parë të përçarë, të copëtuar, të shqyer nga ideologjitë e ‘900 dhe në fund të bashkuar nën atë flamur blu me yje që e ka kritikuar qysh nga momenti i parë. Domethënë

Ajo dëshiron shpesh që të humbasë disa kg shpejt e shpejt, përpara një eventi publik, ndaj për katër ditë përdor këtë dietë drastike e pak të çmendur, me të cilën rrëzon 4 kg menjëherë. Dita e parë: Ju mund të pini vetëm ujë ose çaj jeshil. Dita e dytë: Mëngjesi:

Nga Michelle Starr Ne njerëzve, na pëlqen të vendosim etiketa dhe kufij për gjërat. Për shembull, kufiri midis atmosferës dhe hapësirës së Tokës është vija Karman, pika në 100 kilometra lartësi, ku përfundon aeronautika dhe nis astronautika. Por atmosfera e Tokës, është shumë më e komplikuar se kaq (ka edhe

Ndonjëherë, të kuptosh gratë, është një punë e vështirë. Kjo sepse një “po” e tyre mund të thotë “jo”, ndërsa një “jo” mund të thotë “po”. Për të kuptuar këto kundërthënie dhe për të mësuar më shumë rreth tyre, dritare.net ju sjell disa gjëra që femrat i duan, por vështirë

Nga Jacob Shapiro Rendi global, i udhëhequr nga SHBA-ja, ka një neveri të veçantë ndaj autoritarizmit, dhe me arsye të forta. Centralizimi i pushtetit politik, në duart e një individi ose partie politike, fyen ndjeshmëritë liberale demokratike. Kjo gjithashtu, çon shpesh në regjime politike, që janë shtypëse në shtëpi dhe