13/03/2019

Jo të gjithë njerëzit janë të aftë në artin e të folurit, që të flasin në një bisedë të gjatë e t’i shkojnë asaj deri në fund. Por në fakt ka shumë truke dhe këshilla psikologjike që do t’ju ndihmojnë që të jeni më aktiv gjatë bisedave të ndryshme. Dritare.net

Vëllai Peshk është më bujari që mund të dëshiroje, ndërsa motra e tij Dem është nëna e dytë. Lidhja që na bashkon me vëllezërit dhe motrat tona është një nga marrëdhëniet më të rëndësishme midis atyre që ndeshemi çdo ditë në fushat e ndryshme të jetës, sepse ata janë njerëzit

Dëshira për të arritur linja trupore perfekte përmes mbajtjes së dietave të rrepta, shpesh herë shndërrohet në armik të shëndetit. Kjo pasi jo vetëm nuk e ndihmon arritjen e linjave të bukura, por ndikon në shfaqjen e probleme psikologjike, të cilat nëse nuk marrin ndihmën e duhur mjekësore në kohë

DASHI Shumë prej jush ndoshta ende kërkojnë stabilitet në nivel sentimental. Në shkurt ka patur momente të vështira që nuk kanë prekur të gjithë, por shumëkujt i është dashur të sqarojë disa situata, edhe në nivel familjar. Në fundjavë do ketë sërish nervozizëm, sidomos të dielën. Nëse ka çështje për

Nga Frederik Stedeman Kur të iluminuarit e mbrojtjes dhe politikës së jashtme evropiane dhe të Amerikës së Veriut, u mblodhën në Mynih, aty pati një mungesë që rëndësishme: Emanuel Makron. Presidenti francez, anuloi praninë e tij në këtë aktivitet, duke cituar çështjet më të rëndësishme të brendshme. Duke pasur parasysh

A e dini kush janë shenjat më të këqija të zodiakut? Burrat që lindin nën njërën prej këtyre shenjave kanë karakteristika shumë të veçanta që i bëjnë ata “të këqij” ose qenie të veçanta, pasi ata rrallë ndjehen të qetë me njerëzit. Gjeni se cilët janë: Ujori Burrat ujorë janë