12/03/2019

Këta njerëz janë ata me të cilët zhvillojmë një lidhje më të thellë sesa me të tjerët. Hidhni një sy më poshtë për të gjetur se çfarë llojesh të shokëve shpirtërorë mund të hasni. Shpirtëra binjakë të kaluar Këta janë njerëzit të cilët ndoshta ishin bashkëshortët tuaj në një jetë

Nga Tom Ridge Në janar, autoritetet gjermane arrestuan një person me shtetësi të dyfishtë afgano-gjermane, me akuzën e spiunimit në emër të një agjencie iraniane të inteligjencës. Incidenti nuk ishte i pari, dhe vetëm sa nënvizoi edhe njëherë kërcënimin potencial që fshihet pas çdo zbulese të re. Verën e kaluar,

DASHI Java filloi në shenjë të tensionit, por në pjesën mesit tw saj, lëvizjet e kontaktet janë të favorizuara. Ju mund të shkruani një letër, një mesazh për të sqaruar një pyetje: gjendja aktuale ju vë përpara një ndryshimi dhe prandaj ju duhet të flisni. Ndoshta, duhet të ktheheni. Sidomos

PESHQIT Është e lehtë për ata të duken të shkëputur, sepse mendjet e tyre janë diku tjetër, shpesh përqendrohen te ëndrrat artistike ose botët e krijuara në mendje. Kur flasim me ta, kemi ndjenjën se ato janë diku tjetër, por nuk e dimë se ku, dhe kjo është shqetësuese për

Nga Benjamin Plackett Sipas shkencëtarëve, sot në botë ka mjaftueshëm armë bërthamore, të cilat mund të shkaktojnë një Armagedon atomik. Sipas tyre, asnjë vend nuk mund të lëshojë më shumë se 100 bomba bërthamore, pa shkaktuar shkatërrime të tilla, që do të vrasin edhe qytetarët e tij. Shumica e shteteve

Shenjat e zodiakut për të cilat një partnere është  prioritet. Yjet tregojnë shenjat që vënë partneren e tyre mbi çdo gjë dhe janë të aftë për çdo gjë në dashuri. Zakonisht në çift ndjejmë nevojën që të ndihemi të rëndësishëm për partnerin, ndoshta mbi të gjitha, por nuk është gjithmonë