11/03/2019

Dashi Sot ka për të ndodhur një revolucion i vërtetë në jetën tuaj. Priten gjëra pozitive në çdo fushë. Nëse jeni në një lidhje do kaloni më shumë kohë me partnerin, do dashuroheni hapur dhe pa e kufizuar veten e madje mund të merrni edhe disa vendime. Ju beqarët do

Seria: Fakte interesante që do ndryshojnë mënyrën se si e shihni historinë Ne priremi të mendojmë se Amerika ishte e tillë që nga shekullin XIX-të, pa disa territore franceze dhe meksikane andej dhe këtej. Por e vërteta është se kishte shumë fuqi të tjera evropiane, që garonin për të marrë

DASHI Edhe dita e martë do të karakterizohet nga një acarim dhe shqetësim i caktuar për disa probleme në punë. Ju ndodh që të flisni pak si shumë ndonjëherë, duke u ekspozuar në një mënyrë të ekzagjeruar, dhe kjo ju detyron të ktheheni në gjurmët tuaja. Ndonjëherë është më mirë

Nga Tim Buthe & Joseph Grieco Mjedisi ndërkombëtar për Mbretërinë e Bashkuar në vitin 2019, është kaq i ndryshëm dhe shumë më pak i favorshëm nga qershori i vitit 2016, sa që ne besojmë se një referendumi i dytë mbi Brexit është i justifikueshëm, dhe urgjentisht i nevojshëm. Në qershorin

Nga Anna Maria Sepe specialiste në Psikoanalizë Induktive dhe Hipnozë Ndryshe nga sa besohet, një psikopat nuk është domosdoshmërisht një killer ashtu siç një killer serial nuk vuan domosdoshmërisht nga ankthi, nga sulmet e panikut ose haluçinacionet. Këto janë mite që duhen përgënjeshtruar. Përveç kësaj, karakteristika të ngjashme të psikopatisë

Shërbimet sekrete e shtetit hebraik kanë një vizion afatmesëm dhe afatgjatë, shpesh në konflikt me nevojat taktike të politikës. Pesha e industrisë së luftës. Lidhja me Shtetet e Bashkuara nuk është përgjithmonë Deep State izraelian ka lindur më përpara shpalljes zyrtare të shtetit hebraik, me kalimin e mesnatës së 14