10/03/2019

Dashi Gjatë kësaj dite do keni më shumë besim se gjërat do jenë më mirë në të ardhmen dhe do përçoni kudo gëzim. Ju që keni një lidhje do merreni vesh më së miri me partnerin tuaj dhe do i zgjidhni sa hap e mbyll sytë disa mosmarrëveshje të së

Seria: Gënjeshtrat që ndryshuan botën Spiritualizmi, ishte një nga sistemet më të njohura të besimit në fund të viteve 1800. Shumë njerëz i besojnë ende ideve kryesore të kësaj lëvizje, si aftësia për të komunikuar me shpirtrat përmes zotërimit, mediumeve ose tabelave Ouija. Besimi i tyre nuk është lëkundur, edhe

DASHI Janë ditë të karakterizuara nga një shkallë e lartë e nervozizmit dhe deri të mërkurën është e preferueshme të bëni shumë kujdes. Nëse është e vërtetë se kjo gjendje agjitimi maksimal ju çon të dëshironi të ofroheni për të zgjidhur disa probleme, nga ana tjetër gjithçka shkon ngadalë. Duhet

Dashi Merrni jetën si t’iu vijë gjatë kësaj jave dhe mos mendoni aspak a ndryshoni atë. Kurrë mos kërkoni të jeni si të tjerët sepse vetë keni vlera fantastike. Për ju të dashuruarit komunikimi do jetë shumë i mire dhe nuk do lindin mosmarrëveshje për asgjë me partnerin. Po vazhduat

Nuk jam i mërzitur pse më ke tradhëtuar, por sepse nuk do të mundem të kem më kurrë besim tek ti! – (Jim Morrison) Dashuria nuk vdes kurrë për arsye natyrale. Dashuria vdes sepse nuk dimë të furnizojmë me ujë burimin e saj. Vdes nga verbëria, gabimet dhe tradhëtitë. Vdes

  Nga Larry Getlen Në fund të viteve 1960, familja Duvalje që ishte në pushtet në Haiti, u nda me dysh nga një konflikt i ashpër mes dy burrave të familjes. Fransua “Papa Doc” Duvalje, patriarku i familjes dhe udhëheqësi i egër i vendit, arrestoi 19 miqtë e njërit prej