09/03/2019

Dashi Gjatë kësaj dite do adhuroni aventurat dhe askush nuk do ju ndalë të bëni atë që mendoni. Sektori i dashurisë për ju që keni një lidhje do jetë i favorizuar nga planetët. Lidhja juaj do bëhet më e qëndrueshme dhe ju do ndiheni mirë pranë të dashurit tuaj. Ju

DASHI Në këtë fazë ju ndiheni të lodhur, kjo e diel ju kujton se ka shumë probleme ekonomike që duhen zgjidhur. Viti filloi me shumë projekte konstruktive, por tani, në punë, po kërkoni garanci, duke ditur se ofertat janë në një afat të caktuar. Pra, ju e dini se ajo

Disa thënie të veçanta për lumturinë… “Ti meriton të jesh i/e lumtur. Ti meriton të jetosh një jetë të bukur. Mos e lejo asnjë person të të bëjë t’i harrosh këto fakte”. “Lumturia është një vend i ndërmjetëm midis të pasurit shumë dhe të pasurit pak”. “Kur ti i do

Nga Roger-Pol Droit Paris – Është një fjali, që e ka dëgjuar çdo vëzhgues i politikës franceze:Ne kemi nevojë për “pedagogji”. I njëjti udhëzim, përsëritet nga presidenti në president, nga ministria në ministri. Në pamje të parë, arsyeja është e qartë. Për të qartësuar si duhet qëllimet e politikave, për

Ekzistojnë ushqime të ndryshme që mund të konsumoni çdo ditë, në mënyrë që të digjni kalori dhe të bini në peshë. Megjithatë këto që po ju rendisim janë ushqime tepër të shijshme dhe ju bëjnë që të përfitoni të mira të paimagjinueshme. Provoni që të shtoni disa nga këto ushqime

Vendimi pas daljes së dokumentarit të diskutueshëm “Leaving Neverland Efektet e “Leaving Neverland” vazhdojnë, dokumentari i diskutueshëm nga Dan Reed, në të cilin dy viktima të supozuara akuzojnë Michael Jackson se i ka ngacmuar ata si fëmijë. Pas BBC, e cila ndaloi  këngët e tij, tani ata që i largohen