08/03/2019

DASHI: Hëna në shenjën tuaj, edhe këtë të shtunë. Marsi do të jetë muaji i revanshit dhe do të jetë edhe më shumë duke filluar nga dita e 20, kur Dielli do të hyjë në shenjën tuaj. Ditët e ardhshme janë vendimtare veçanërisht në lidhje me marrëdhëniet shoqërore dhe marrëdhëniet

Dashi Kujdes nga Akrepi Shmangni Akrepin, ata nuk do të hezitojnë për asnjë moment që t’ju tradhtojnë nëse kanë mundësi, mbi të gjitha në nivelin profesional. Ata do t’ju mbajnë të shtrënguar dhe fjala do të mbetet, rri larg prej tyre. Demi Luani është armiku juaj Qëndro larg nga Luani,

Me siguri të gjithë i njihni vlerat e kastravecit. Një superfuqi për sa i përket lëkurës së pastër nga toskinat. Është i jashtëzakonshëm mbi lëkurë, veçanërisht pasi keni marrë rreze dielli. Qërojeni një kastravec dhe shtypeni, derisa të bëhet një masë e butë, dy feta vërini mbi sy. Mbajeni maskën

Ata janë bashkë dhe sigurisht që kanë gjetur kiminë e duhur fizike dhe intelektuale. Por ishim kureshtarë të hidhnim një vështrim mbi disa nga çiftet e reja e jo të reja të disa prej personazheve VIP që publiku ndjek dhe do. Por këtë herë, në aspektin e koordinimit të shenjave

Merr një buzëqeshje, dhuroja atyre që nuk e kanë patur asnjëherë. Merr një rreze dielli, dhe bëje të fluturojë atje ku mbretëron nata. Zbulo një burim, bëj të lahen ata që jetojnë në baltë. Merr një lot vendose në syrin e atyre që nuk kanë qarë kurrë. Merr kurajën dhe