05/03/2019

DASHI Në mars ju keni yje shumë më të mirë se më parë: ndër të tjera, ky muaj është pothuajse gjithmonë vendimtar për ju dhe këtë herë e njëjta gjë do të ndodhë, falë Diellit që së shpejti do të jetë në hapësirën tuaj. Pra, pas një muaji shkurt, gati

Shpirti i secilit prej nesh dallon nga disa karakteristika të veçanta që janë zhvilluar gjatë shekujve dhe në mishërimet e veta të ndryshme. Në parim, megjithatë, tradita mistike i rendit ato në tre grupe të mëdha: shpirtrat nomadë, shpirtrat e lashtë dhe shpirtrat e rinj. NOMAD Shpirtrat nomade janë të

Cigania nr 1: Dëgjoni vetëm ata që ju duan. Mendime të tjera, nëse nuk bazohen në dashuri, mund të jenë të rrezikshme. Ka njerëz që po japin një sugjerim në jetën e të tjerëve. Ata e bëjnë këtë sepse nuk mund të jetojnë mirë. Ju jeni “specializuar në recetat magjike”

Zakonisht, e hëna është dita më e keqe e javës, thuajse një tabu për shumë njerëz, sepse përfaqëson kthimin në punë pas fundjavës. Sidoqoftë, Csikszentmihalyi, profesor i neuroshkencës në Universitetin e Stanfordit (USA), nënvizon një paradoks të rëndësishëm: puna është më e dobishme sesa përtacia, për të arritur atë që

Edhe nëse mendon se e njeh këtë grua në thellësi, mendimet e miqve dhe të afërmve nuk do të jenë kurrë të njëjta. Binjakët janë ekuivalent me disa gra, të gjitha të ndryshme, që ndryshojnë sipas gjendjes së tyre mendore. Kushdo që e njeh një grua Binjake, e di se

Këto janë dy shenjat më me fat për ditën e sotme: Demi Dielli, Neptuni dhe Mërkuri do bëhen bashkë gjatë gjithë kësaj dite dhe do iu sigurojnë momente shumë të këndshme. Do jeni mjaft kurajozë dhe entuziastë. Ju të dashuruarit do kaloni momente mjaft romantike dhe të bukura. Do ndiheni