04/03/2019

DASHI Edhe nëse po përpiqeni të fitoni terren, ditë të vështira si kjo mund të ndodhin. Projektet dhe gjërat që duhet të bëni janë aq shumë saqë është pothuajse e pamundur të mbani gjithçka. Përpiquni të përqendroni forcën tuaj në situatat më të mira. Fundjava tjetër do të jetë e

Pas luftërave napoleonike, shteti britanik u sulmua nga radikalët si një “taksa-ngrënës”, duke marrë para nga të varfërit, për t’ua dhënë ato të pasurve. Për të shtypur protestat popullore, qeveria angleze rriti në vitin 1815 taksat mbi gazetat, duke e pamundësuar blerjen e tyre nga të varfërit, dhe duke ndalur

Gruaja e Akrepit ka një bukuri të thellë dhe misterioze, dhe sytë e saj depërtues mund të trondisin një burrë, pa e kuptuar se ka ndodhur. Para se të mendoni, do të jeni plotësisht të magjepsur dhe duke i besuar dashurisë së Akrepit. Ndryshe nga gruaja shumë e pavarur e

Dashi: Të lindurit në shenjën e Dashit janë ende në një fazë eksperimentale, por krahasuar me vitin e kaluar, gjërat që do të bëni, nuk do të kalojnë pa rënë në sy. Këtë vit do të ndërtoni nga e para gjithçka që ju kanë shkatërruar dy vitet e fundit. Edhe

Nga Gideon Rachman Gjatë gjithë procesit të Brexit, Britania është përpjekur të përçajë 27 shtetet e tjera anëtare të BE-së. Por ka dështuar. Për habinë e autoriteteve në Londër (dhe ndoshta edhe vetë Brukselit), Bashkimi Evropian e ka nderuar emrin që mban – duke qëndruar i bashkuar. Ky shfaqje e

Të bëhesh prind është një prej eksperiencave më të mrekullueshme të jetës për një burrë, por për disa mund të bëhet dhe një sfidë e papërballueshme. Nuk ndodh rrallë, si pasojë, që një grua të përfundojë vetëm me një fëmijë për shkak se babai i ka braktisur, nga frika e