03/03/2019

Këto janë dy shenjat më me fat për ditën e sotme: Luani Sot do ja hapni edhe më shumë zemrën atyre që keni pranë dhe do arrini me qetësi të zgjidhni edhe disa hatërmbetje. Vetëm në mbrëmje mund të ndodhë ndonjë debat i paparashikuar. Nëse jeni në një lidhje duhet

Dashi Hëna dhe Marsi do ju japin të gjithë aftësinë e nevojshme për të vënë në dritë planet që keni bërë. Nëse jeni në një lidhje dhe keni nevojë për emocione të reja duhet të flisni sa më parë me partnerin tuaj. Ai do mundohet me sa të mundet t’ua

DASHI Lajme interesante po vijnë për të lindurit e shenjës tuaj. Do të jetë mbi të gjitha ditët e martë dhe të mërkurë, që do të favorizoheni nga një gjendje e shkëlqyer astrologjike. Përfitoni nga ajo për të pushuar dhe për të rizbuluar qetësi më të madhe. Në periudhën e

Vetëm një person i fortë psikologjikisht mund të pranojë gabimet e tij, të shikojë njerëzit në fytyrë dhe të thotë, “Po, po kërkoj justifikime, por e di me siguri se të gjitha fajet bien mbi mua”. Këta njerëz mund të fillojnë çdo gjë nga e para. Ata do të rrëzohen,