01/03/2019

Dëgjojeni fjalën “skllavëri”. Mund të jetë fizike dhe morale. Skllavëria morale është më e rrezikshme, sepse trupi mund të ndryshojë pozicionin e vet gjeografik, të lahet nga papastërtitë, mund të ndryshojë regjimet e temperaturës nga i “ftohti” në të “nxehtë”, por shpirti ka qenë skllav për shekuj me radhë. Një

Një prej instrumentave për të penguar Huawei ka qenë sigurisht e drejta ekstraterritoriale e vënë në funksionim në vitin 1977 nga Shtetet e Bashkuara me Foreign Corrupt Practice Act (FCPA). Ai u mundëson autoriteteve amerikane dhe kryesisht Departamentit të Drejtësisë që të ndjekin në nivel global krimet që normalisht, për

Seria: Gënjeshtrat që ndryshuan botën Në vitin 1949, një nga presidentët më të dashur të Argjentinës, Huan Peron, donte që vendi i tij të bëhej një fuqi bërthamore. Për ta arritur këtë, ai punësoi dr.Ronald Rihter. Ky pretendonte të ishte një shkencëtar nazist i rangut të lartë, dhe një nga

Nga Natasha Sheldon Historia ka qenë e dyzuar, ndaj njerëzve me flokë të kuqe. Ata ose admiroheshin, ose talleshim për këtë tipar të veçantë të pamjes së tyre, dhe qëndrimet ndaj tyre, kanë qenë gjithmonë të polarizuara. Gjatë gjithë kohës, flokët e kuqe janë portretizuar si të bukura dhe të

Nga Sigmar Gabriel Berlin – Akrepat e orës kanë filluar numërimin mbrapsht drejt 29 marsit, dhe daljes së Mbretërisë së Bashkuar nga Bashkimi Evropian. Pavarësisht nëse Brexit do të jetë “i butë” apo ”i ashpër”, Britania e Madhe është e vendosur të përballojë një periudhë të vështirë ekonomike. Por Britania

Dashi Këtë muaj do të mbizotërojë një klimë e tensionuar dhe problemet mund të jenë të vazhdueshme. Nëse jeni në një lidhje do keni here pas here debate me partnerin dhe nuk do hapin rrugë lehtësisht. Të dy palët në fakt do jeni kokëfortë dhe ky do jetë një problem