March 2019

Bima e karafilit ka gjetur përdorim që para lindjes së Krishtit kryesisht në Indonezi, për të marrë më pas përhapje në Kinë, Filipine, Amerikën Qëndrore dhe në atë të Jugut. Ai përmban vitaminë A, C, K, Beta karoten si dhe mineralet magnez, hekur, mangan, potasium dhe selenium. Më poshtë do

Përdorimi i internetit zvogëlon rrezikun e depresionit për njerëzit e moshuar: kjo është ajo që del nga kërkimet e reja. Interneti pa dyshim ka shumë aspekte pozitive dhe negative. Mundësia më e madhe për të folur me njerëzit që janë gjithashtu në anën tjetër të botës, e bën moshën e

Diferenca mes piromanit dhe zjarrvënësit “Dallimi i parë që duhet të bëhet midis zjarrvënësve dhe piromanëve – shpjegon Dr. Marco Canavicci, psikiatër dhe kriminolog, i cili ka studiuar gjatë fenomenin e parë në Shtetet e Bashkuara dhe pastaj në Itali. Piromaniaku është i shtyrë për të ndezur nga arsye psikologjike.

DASHI: Në aspektin sentimental, jeni në një fazë shumë të mirë. Disa nga të lindurit në shenjën e Dashit janë zhgënjyer në të kaluarën, por tani po jetojnë një histori të re dashurie. Disa nga ju, që kanë kohë të martuar, mund edhe të dëshirojnë dikë tjetër. Shpresojmë të mos

Dashi: Gjatë këtij muaji nuk do jeni ne humor shume te mire dhe here pas here tensioni nuk do ju lejoje te veproni si duhet. Do e humbi durimin dhe mund te hidhni hapa te gabuara. As gjendja shëndetësore nuk ka për te qene fort e mire. Përveçse do ndiheni

Dashi Ka rrezik që Hëna t’iu bëjë më të mbyllur sot dhe të keni frikë të tentoni. Ju të dashuruarit mund të keni keqkuptime me partnerin dhe në momentet më të papritura mundet edhe te hidhni hapa të nxituara. Dëgjojini miqtë sepse do ju flasin për mirë. Ju beqarët do