Home»bota.al shqip»Ansambleja e Këshillit të Evropës: “Opozita të kthehet në Parlament”

Ansambleja e Këshillit të Evropës: “Opozita të kthehet në Parlament”

Asambleja Parlamentare e Këshillit të Evropës shpreh shqetësimin për dorëzimin e mandateve të opozitës.

KiE i ka bërë thirrje opozitës që të rikthehen në Parlament, pasi aty është qendra e debatit politik dhe për dialog.

“Në një shoqëri demokratike, Parlamenti është qendra e debatit politik, dialogut dhe diskutimit. Parlamentarët i përkasin parlamentit. Deputetët e opozitës të rishikojnë dorëheqjet e tyre dhe të kthehen në Parlament”, shkruhet në deklaratën e raportuesve për monitorimin e Shqipërisë në Asamblenë e KiE, Andrej Hunko dhe Joseph O’Reilly.

Nuk ka komente

Vendos komentin tend

Your email address will not be published. Required fields are marked *