27/02/2019

DASHI Megjithë Hënën në opozitë, dita do të priret të jetë pozitive. E diela e ardhshme do të jetë dita më e mirë për të filluar të flisni për dashurinë, pas një shkurti në rënie, sidomos për ata që u përballën me një person jo mirëkuptues. Duhet të provoni rekuperimin

Të gjithë gabojmë. Gjithkush ka mundësinë e një përpjekjeje të dytë. Lumturia dhe forca brenda nesh mund të thyejnë çdo mal, por gjëja kryesore që na nevojitet është besimi se kemi nevojë për dikë. Vetëm bindja se na duan dhe na vlerësojnë, ashtu siç jemi, me papërsosmëritë dhe idetë tona

Nga James Rogers dhe Robert Clark “CapX” Nënshkrimi i Traktatit të Ahenit, nga presidenti francez Emanuel Makron dhe kancelarja gjermane Angela Merkel, u përshëndet si lëvizja e fundit për të afruar më tepër me njëri-tjetrin Francën dhe Gjermaninë, duke nisur fazën e rilindjes së besimit evropian pas viteve të stanjacionit.

Shumë njerëz duan fort dhe menjëherë më pas, e braktisin marrëdhënien. Ky lloj i sjelljes zakonisht ndodh për shkak të shumë faktorëve, por astrologjia mund të ketë gjithashtu një shpjegim të saktë për këtë lloj sjelljeje. DASHI Për shkak se ata janë njerëz objektivë, intensivë dhe të drejtpërdrejtë, të lindurit

Ti, që fshihesh pas fjalëve të luftës dhe përpjekjes. Ti, që pyet veten se si do të arrish të tejkalosh ditët që ende nuk kanë ardhur. Ti që ke bërë vuajtjen tatuazh mbi lëkurën tënde. Ti që lexon me vëmendje, me shpresën të gjesh pak frymëmarrje. Ty të dedikohen këto

Edhe pse shumë njerëz janë të bindur për të kundërtën, nuk ju nevojitet: nuk është e nevojshme që të keni një partner, për të shkëlqyer me dritën tuaj. Secili prej nesh ka ardhur në botë, i pajisur me një yll të brendshëm, po ai yll që na prin në netët