26/02/2019

DASHI Dita është kaotike, ata që kanë lindur nën shenjën e ArDashities ndjejnë nervozizëm. Pavarësisht kësaj, ka një situatë e cila karakterizon këtë javë, dhe këtë të mërkurë ka një përmirësim të lehtë. DEMI Dita është shumë pozitive. Ka një dëshirë për shpengim, që të tregoni se sa vleni, dhe

Militantët e PD ka sulmuar ministrin Blendi Klosi teksa po futej në parlament. Është dashur ndërhyrja e policisë për të qetësuar situatën. Protestuesit kanë tentuar të bllokojnë hyrjen në Parlament të deputetëve dhe ministrave, po janë zmbrapsur nga policia. Qindra efektivë policie kanë rrethuar Kuvendin. Edhe ndaj ministrit Sandër Lleshaj

Këto janë dymbëdhjetë ligjet e karma-s, sipas budizmit: Ligji i madh: ky ligj mund të përmblidhet në shprehjen: “ne korrim atë që mbjellim”. Ai njihet edhe si ligji i shkakut dhe i pasojës: ajo që ne i japim universit është ajo që universi na kthen, por nëse është gjë e

Sot, si kurrë më parë, ne duhet të ushqejmë fëmijët tanë jo vetëm me ushqim, por edhe me shumë vëmendje, dashuri dhe respekt. Në këtë mënyrë jo vetëm që shëndeti i tyre emocional forcohet dhe bashkë me të edhe kimia biologjike që rregullon mirëqenien e përgjithshme, por ata do të

Çdo gjë vjen, ndodh, ndryshon, vjen dhe shkon: është jeta. Në fillim jemi si fëmijë të shqetësuar. Ne duam që çdo gjë të vijë sa më shpejt të jetë e mundur, ne ëndërrojmë që të bëjmë përvoja të jashtëzakonshme, të jetojmë me shpejtësi të plotë. Më vonë vijnë humbjet, zhgënjimet,

Deputeti Myslim Murrizi ka shpërthyer në akuza në drejtim të gazetarit Blendi Fevziu dhe pedagogut Mark Marku të cilët e sulmuan pa praninë e tij në emisionin opinion. Murrizi thotë se ndaj tij nuk ka pasur asnjë ftesë për sqarim dhe se është i gatshëm të debatojë publikisht me cilindo