25/02/2019

DASHI Duhet thënë se jeni mirë, por keni edhe një shqetësim të caktuar që ju e mbani brenda. Mundësitë duhet të rroken në kohën e duhur, por nganjëherë agjitacioni merr frenat tuaja. Hëna është e favorshme këtë të martë, por ka shumë gjëra për të bërë dhe energjia është e

Unë s’kam më durim për ca gjëra, jo sepse jam bërë arrogante, por thjesht sepse kam arritur në një pikë të jetës sime ku nuk dua të humb më shumë kohë e të bëj atë që s’më pëlqen, apo çka më bën të vuaj. Mua më ka sosur durimi ndaj

Nga Marco Valli Pas rritjes së fortë ekonomike të vitit 2017, dhe ngadalësimit të vitit 2018, rritja ekonomike globale pritet të vazhdojë në mënyrë të moderuar në vitin 2019, me norma  rreth 3.4 për qind, krahasuar me 3.6 për qind që është aktualisht, dhe me rënie të mëtejshme të kësaj

Nga Cheryl Boone Isaacs Kur anëtarët e industrisë së filmit, u mblodhën këtë vit në Teatrin Dolbi për çmimet e 91-ta të Akademisë së Filmit, ata u bashkuan për të nderuar arritjet e shquara të kinemasë së vitit 2018. Ndërkohë, s’ka dyshim që çmimet Oskar kanë të bëjnë me spektaklin,