24/02/2019

Këto janë dy shenjat më me fat për ditën e sotme: Demi Miqësia është një vlerë e çmuar për ju dhe sot do forcohet akoma dhe më shumë. Do kaloni kohë pranë miqve më të mirë. Nëse jeni në një lidhje do keni fatin e madh që partneri do jetë

Dashi Sot do jeni shumë intuitivë dhe do ua lexoni shpirtrat atyre që keni pranë. Nëse jeni në një lidhje do vendosni të hiqni maskat dhe të tregoni fytyrën e vërtetë. Do ndiheni vetë më të çliruar, partneri do ju pëlqejë më shumë dhe do dashuroheni me më tepër pasion.

DASHI Përkundër lodhjes së fortë, ju keni një energji të mirë, veçanërisht në marrëdhëniet ndërpersonale dhe ato të dashurisë. Dhe dashuria fillon të kthehet në protagoniste, pas një periudhe jo shumë të lehtë kohët e fundit. DEMI Është një ditë e dedikuar për kërkimin e dashurisë së humbur. Nëse për

LETRA 1 Ju ndoshta e kuptoni në mënyrë të përkryer në një nivel intelektual që prindërit tuaj kanë vuajtur si fëmijë, se fëmijëria e tyre ishte plot privime dhe varfëri dhe se dashuria që ju dhanë ishte ajo që ata dinin, por zemra juaj vazhdon të pohojë se prindërit tuaj

DASHI Ka ditë kur lodhja ndihet më shumë, por horoskopi i javës është pozitiv dhe nga e hëna 25 shkurt mund të mbështeteni në një energji të mirë për t’u shfrytëzuar në marrëdhëniet me të tjerët. Dashuria mund të kthehet të jetë protagoniste e jetës suaj. Marsi është një muaj

Me kaq shumë miliarda njerëz që jetojnë në botën e sotme, është shumë e vështirë të besosh në konceptin e “shpirtrave binjakë”. Ndonjëherë njerëzit takohen dhe madje pa e kuptuar, përfundojnë duke formuar një lidhje shumë të veçantë, edhe nëse nuk kanë asgjë të përbashkët. Është pothuajse sikur të ishin