19/02/2019

Disa shenja të zodiakut mund të ruajnë shpirtin e tyre rinor dhe madje gjatë viteve, ata transmetojnë një energji të këndshme që mund të perceptohet nga të gjithë. Shikoni nëse jeni edhe ju në këtë listë: Dashi Dashi është një optimist i përjetshëm, i cili gjithmonë dëshiron ta ruajë zemrën

Dy njerëz janë të prirur të krijojnë një marrëdhënie të qëndrueshme dhe të shëndetshme. Por vetëm nëse ju jeni të lidhur me të vërtetë, përndryshe gjëja më e mirë për të dy është të largoheni. Mund të jetë shumë e vështirë të ndaheni nga dikush që ju pëlqen shumë, veçanërisht

DASHI Janë ditë kur po e rimerrni veten ngadalë, me 24 orët e ardhshme që sjellin një energji pozitive, edhe pse javën e filluat në mënyrë të rëndë. Pranvera pritet me optimizëm, zakonisht kyjo stinë së bashku me verën sjellin situata dhe mundësi më të mira për t’u rrokur. Të

Nëse mendojmë se dimë gjithçka për katolicizmin, ka edhe disa mistere që jo të gjithë i dinë! Këtu janë 3 kryesoret … Priftërinjtë dhe martesa Feja katolike deri vonë i ndalonte priftërinjtë të martoheshin, por sot gjejmë rreth 80 priftërinj katolikë të martuar në mbarë botën. Por pse ishte shkelur

Çdo shenjë zodiakale ka veçantitë që e përfaqësojnë, sikurse edhe anët e tyre të errëta. Le të zbulojmë se cilat janë anët e errëta të njerëzve, në bazë të shenjës së horoskopit. DASHI Dashi ka tendencën të veprojë me impulsivitet, pasi është shenja më impulsive e zodiakut. Nëse një ide

Grushti i shtetit i korrikut 2016 ka shënuar një vijë ndarëse vendimtare në historinë e gjatë dhe të mundimshme të ushtrisë turke. Përtej diferencave politike dhe ideologjike – copëza laramane të mozaikut të një vendi gjithnjë e më të padeshifrueshëm – skenat në të cilat ka asistuar e gjithë bota