18/02/2019

Njerëzit e prekur nga diabeti i tipit 1 janë më të rrezikuar nga frakturat, thotë një studim. Studimi në fjalë u krye në Mbretërinë e Bashkuar. Ekspertët analizuan të dhënat e 3300 personave të prekur nga diabeti i tipit 1 dhe 44,000 të tjerëve të prekur nga diabeti i tipit

E keni pyetur ndonjëherë veten përse të gjitha gratë japoneze kanë një trup perfekt, të tonifikuar dhe lëkurë të pastër. Po të bëni vetëm një kërkim të vogël në internet për to, do të zbuloni një ritual që ata e ndjekin çdo ditë, i cili i ndihmon që të mbajnë

DASHI Hëna është e favorshme, por java fillon me një farë konflikti. Ju po përpiqeni të rikuperoni pak qetësi, edhe pse nuk është e lehtë, sepse në marrëdhëniet me të tjerët ka gjithmonë disa probleme për t’u zgjidhur. Kujdes në dashuri, edhe çiftet më të bashkuara në këtë fazë po

Për fat të keq, në botën e sotme, arsimi dhe edukimi janë duke u bërë metodat e indoktrinimit, në vend se të jenë liri për të mësuar dhe për të mësuar të tjerët të mendojnë për veten e tyre. Ky aspekt është burimi i problemeve të ndryshme, të tilla si

“Nuk ishte thellësia që më mbyti, por koha që kalova nën ujë” -Frida Kahlo- Frika nga dhimbja personale Shumë prej nesh kemi frikë se mos vuajmë disa ngjarje që konsiderohen “traumatike” në jetë. Dhe ndonjëherë, për shkak të kësaj frike, përpiqemi të drejtojmë trajektoren tonë të jetës sa më larg

Dashi Disa konflikte për Dashin, të lindurit në këtë shenjë absolutisht duan të dinë të vërtetën në marrëdhëniet e tyre familjare dhe në marrëdhëniet e dashurisë. Kjo mund të shkaktojë momente të tensionit, veçanërisht me njerëz nga Gaforrja ose Bricjapi. Kjo nuk është vetëm një periudhë, por një kohë kur