17/02/2019

DASHI Me mbërritjen e kësaj jave të re, ata që kanë lindur nën shenjën e Dashit më në fund mund të gëzojnë një rimëkëmbje. Muaji i kaluar nuk ishte aspak i lehtë, por tani e rimerrni veten. Dashuria: më në fund mund të lini pas atë histori që thjesht nuk

Gratë që hyjnë në moshën 40 vjeç janë të prekshme, dhe nganjëherë madje edhe të pafuqishme. Naive dhe plot besim, si në moshën 13 vjeç. Kanë harruar prej kohësh romancën e papjekur të pesëmbëdhjetëvjeçareve, entuziazmin e 25 vjetëve, racionalitetin e 30 viteve. Kanë hapur dhe kanë parë një botë të

Dashi Disa konflikte për Dashin, të lindurit në këtë shenjë absolutisht duan të dinë të vërtetën në marrëdhëniet e tyre familjare dhe në marrëdhëniet e dashurisë. Kjo mund të shkaktojë momente të tensionit, veçanërisht me njerëz nga Gaforrja ose Bricjapi. Kjo nuk është vetëm një periudhë, por një kohë kur

Mos i jepni asnjë sekondë nga koha juaj e çmuar, atyre që vijnë tek ju për të folur keq për dikë tjetër. Sepse dijeni që, kur të mos jenë me ju dhe të jenë me dikë tjetër, do të flasin keq për ju. Në këtë jetë takojmë nga të gjithë

Ai donte të të linte, ishte ai që mori vendimin për të ikur nga, sepse ai nuk donte të ishte më me ty. Mos e ndiq pas, sepse dije që nuk ia vlen. Për të mos lejuar që mendja jote ta kujtojë, duhet të ndalosh absolutisht së menduari për të

Nëse emri duket si një anagramë e diçkaje shumë të njohur, nuk e keni gabim. Kjo sagë, është një nga burimet kryesore që Shekspiri përdori për tragjedinë e tij të famshme Hamleti. Është një legjendë nga vikingët danezë, bazuar tek disa personazhe mbretërore, që jetuan disa qindra vjet më parë.