15/02/2019

Deri pak kohë më parë, mendohej se vera italiane kishte nisur të prodhohej rreth vitit 1200 P.E.S, ndoshta e ardhur nga kolonizimi grek. Por disa terrakota të epokës së vonë të bakrit, të gjetura në një shpellë gëlqerore siçiliane në Monte Kronio, e shtyjnë atë datë deri në mijëvjeçarin IV

DASHI Dashi – Ju keni një inteligjencë dinamike, ju pëlqen të zgjidhni problemet. Nuk i keni frikë sfidat dhe madje edhe luftrat për ju janë për t’u përballuar dhe fituar, sepse ambicia juaj është e tillë, të fitoni me forcë dhe rezistencë. Ju jeni një person entuziast dhe me plot

DASHI E shtuna dhe e diela janë ditë pak të veçanta, që javën e kaluar kam shpjeguar se mund të ketë acarim. Nëse kjo do të ndodhë, atëherë duhet të tejkaloni provokimet dhe tensionet, të shkoni përtej barrikadave që mund të jenë ngritur në dashuri që nga fillimi i shkurtit.

Ëndërrimtar dhe aventuresk: Ju e karakterizoni veten si një person kurioz, shumë analitik dhe i vëmendshëm. Një nga aktivitetet tuaja kryesore në jetë është liria dhe shumë herë mund të ndiheni të zhytur plotësisht nga angazhimet ose situatat që kufizojnë aftësinë tuaj për të vendosur se ku doni të shkoni

Studimi i linjave tona të dorës për të zbuluar tipologji të karakterit tonë është një shkencë shumë e lashtë. Disa sinjale e dini që mund t’i merrni duke ju referuar gjatësisë së gishtërinjve tanë, për të mësuar më shumë rreth personalitetit tonë. Healthyfoodteam.com shqyrton duart tuaja përmes “vijave të zemrës”,

Kjo sagë, zbulon  se ligjet dhe procedurat ligjore të çuditshme komplekse, luajtën një rol të rëndësishëm në territoret vikinge. Ato formojnë sfondin e një historie tjetër të supozuar të vërtetë të shekullit X-të, të regjistruar në sagën mesjetare të Njalit. Njal është një avokat islandez, i njohur në të gjithë