14/02/2019

Këto janë dy shenjat më me fat për ditën e sotme: Binjakët Nëse keni kohë që jeni në kërkim të harmonisë, sot ka mundësi që ta gjeni. Do jeni shumë delikatë dhe të kujdesshëm me gjithçka. Për ju të dashuruarit yjet nuk do ndikojnë aspak në jetën tuaj sentimentale dhe

Dashi Marsi do ju bëjë shumë më të matur gjatë kësaj dite dhe nuk do jeni më kokëfortë si më parë. Për ju të dashuruarit priten momente të lumtura gjithë kohës. Do ndiheni mjaft të kënaqur në krahët e partnerit dhe nuk doni të ndaheni për asnjë çast. Ju beqarët

Njerëzit inteligjentë janë përgjithësisht të qetë Një grindje me partnerin, një bllokim trafiku në autostradë ose një takim u anulua papritmas? Ka shumë gjëra që mund të shkaktojnë një reagim nervoz. Edhe njerëzit inteligjentë mund të humbasin ndonjëherë qetësinë e tyre dhe të lejojnë që emocionet e tyre të marrin

DASHI Do të vijë një fundjavë që duhet t’ju bëjë të vëmendshëm ndaj çdo lloj shqetësimi. Krahasojeni me atë të mëparshmen, ku nëse ka pasur probleme, amund të kthehen në sipërfaqe. Prandaj, ata që kanë debatuar në datat 9 dhe 10, rrezikojnë të trazojnë përsëri ujërat. Mund të jenë ditë

Kjo histori dashurie tragjike, formëson bërthamën e sagës Laksdaela të shekullit XIII-të, bazuar me gjasë në njerëz dhe ngjarje të vërteta të shekullit X-të dhe XI-të. Gudrun e bukur dhe e shkathët- e martuar dy herë, e divorcuar, dhe e ve në moshë të hershme – bie në dashuri me

Aftësia për të manipuluar konsiderohet një tipar realisht i shëmtuar. Por jo të gjitha format e manipulimit janë të këqija. Ky “talent” është ende i rrezikshëm, ndikimi i tij mund të shfrytëzohet keq. Për të qenë të sinqertë, ne të gjithë e manipulojmë veten çdo ditë, për shembull në një