13/02/2019

Këto janë dy shenjat më me fat për sot: PESHORJA Interesa të reja mund të shfaqen në horizont, si dhe mundësia për të bërë udhëtimin që keni ëndërruar gjithmonë. Zgjidhni me kujdes miqtë tuaj! Nëse keni një romancë të lumtur, mbrëmja do t’ju bëjë edhe më të lumtur: marrëveshja me

DASHI Hënë është një mike ndërsa Marsi (grinta, pasioni) kalon tek Demi. Qielli i sotëm është i përshtatshëm për ju. Nëse ju duhet të falni ndonjë mëkat të vogël, do të jetë shumë më e lehtë. Një buzëqeshje verbuese e denjë për reklamat më të mira të pastës së dhëmbëve

Kur dikush tjetër të bën keq, mendimi i parë tipik është hakmarrja. Ne mendojmë se duke shkaktuar dhimbje të ngjashme mbi këtë person, do të ndjehemi vetë më mirë. Ndërkohë që kjo mund ta bëjë veten tonë të ndihet më mirë për një kohë të shkurtër, ka shumë të ngjarë

Gjatë epokës pagane, Odini respektohej si një perëndi misterioz i luftës, mençurisë, vdekjes dhe fatit. Shpesh për të kryeheshin flijime, veçanërisht në kohëra konfliktesh. Ndaj tij kishte shumë frikë, veçanërisht për shkak se ndonjëherë udhëtonte nëpër botë njerëzore i maskuar, duke ndërhyrë në punët e njerëzve, ose duke ndryshuar rrjedhën

DASHI Një ditë plot acarim, shumë gjëra për të bërë dhe situata për të menaxhuar. Ju do të duhet të udhëtoni, të lëvizni, ndoshta për një projekt të ri. Por ka ende konfuzion dhe probleme të ndryshme për t’u marrë me to, kjo shkakton siklet dhe nervozizëm që ndikon edhe

Tej dritares është ngrohtë njerëz janë ulur në tavolina qyteti nis e del prej vetes në rrugë bredhin klube e makina   Nuk është e thënë të jem krejt i vetëm s’është e thënë të jem as vetë i dytë me miq të rastit po më mbushet nata një vend