11/02/2019

Këto janë dy shenjat më me fat për ditën e sotme: DASHI Falë Neptunit dhe Hënës imagjinata juaj do jetë shumë e zhvilluar gjatë kësaj dite. Në çdo moment do krijoni dhe nuk do mërziteni aspak. Për ju të dashuruarit do jetë një ditë e bukur dhe e veçante. Do

Dashi Falë Neptunit dhe Hënës imagjinata juaj do jetë shumë e zhvilluar gjatë kësaj dite. Në çdo moment do krijoni dhe nuk do mërziteni aspak. Për ju të dashuruarit do jetë një ditë e bukur dhe e veçante. Do ja kaloni mirë me partnerin dhe nuk do preferoni të bëni

Disa shenja nuk do jenë të lehta për t’u duruar këtë vit. Ato mund të kenë ndikim të keq tek e përditshmja juaj, mund t’iu tradhtojnë etj. Për këtë arsye tregohuni më të kujdesshëm dhe shmangni personat e këtyre shenjave astrologjike. Dashi. Personat e kësaj shenje janë të sinqertë e

Konsumimi i një diete të shëndetshme e të balancuar mirë – e cila përfshin të paktën pesë porcione pemë dhe perime në ditë – mund t’jua ulë rrezikun e vdekjes së parakohshme. Jetëgjatësinë mund ta shtoni edhe duke bërë ushtrime të rregullta fizike, transmeton Telegrafi. Megjithatë, shkencëtarët bëjnë të ditur

Disa ëndrra janë bërë për t’u mbajtur mend, ca më shumë për për t’u harruar, kurse disa të tjera flenë tek gjithësecili prej nesh derisa një forcë, herë e dukshme dhe herë e padukshme guxon t’i nxjerrë në dritë. Mos mendoni se ëndrrat shihen sy hapur apo vetëm kur flini

Disa thënie shumë të mprehta dhe domethënëse që do ju bëjnë të mos e humbni asnjëherë vlerësimin për veten tuaj Kurrë mos lejo të të bëjnë të heshtësh. Kurrë mos lejo të bëhesh viktimë. Mos prano definicionin e askujt për jetën tënde, por përcaktoje vetë jetën tënde Harvey Fierstein Duaj