10/02/2019

DASHI Kujdes nga polemikat dhe konfliktet! Mundohuni t’i shmangni problemet, të paktën për këtë fillim të javës. Mund të ketë keqkuptime dhe çështje kritike edhe në dashuri, veçanërisht për ato marrëdhënie që tashmë janë të komplikuara që në nisje. DEMI Për ata të lindur nën shenjën e demit, kjo e

Seria: Teoritë e çmendura shkencore, që dikur pranoheshin si të vërteta Telegonia, ishte besimi se tiparet nga një ish-partneri i një gruaje, mund të transferoheshin tek një fëmijë që ajo kishte me një burrë tjetër. Kjo teori u propozua nga shkencëtari dhe filozofi i njohur grek Aristoteli. Kjo është arsyeja

Seria: Dëshmitë e pabesueshme mbi UFO-t në ish-dosjet sekrete të Bashkimi Sovjetik Sipas dosjeve të deklasifikuara të KGB-së, qindra njerëz panë rrëzimin e një “disku të argjendtë” nga qielli në liqenin Ballkash. Incidenti ndodhi në vitinm e vitit 1963, edhe pse data e saktë nuk përmendet saktësisht. Brenda disa orësh,

Nga Bret Stephens Në gushtin e vitit 1990, Xhorxh. H.Ë Bush u takua me Margaret Theçërin në Aspen, menjëherë pas pushtimit të Kuvajtit nga Sadam Huseini. Ata vendosën të mos lejojnë “agresionin e hapur” të Irakut, dhe nuk e lejuan atë. Kjo ishte mënyra se si Perëndimi duhej të funksiononte

Nga Peter Barnes Dalje nga BE pa asnjë marrëveshje Nëse nuk ndodh ndonjë gjë tjetër, qasja e preferuar do të ishte një Brexit pa marrëveshje. Ligji ka hyrë tashmë në fuqi, çka do të thotë se Britania e Madhe do të largohet nga unioni më 29 mars 2019. Dhe në

Seria: Dëshmitë e pabesueshme mbi UFO-t në ish-dosjet sekrete të Bashkimi Sovjetik Një nga pretendimet padyshim më interesante dhe të çuditshme mbi UFO-t nga epoka sovjetike, i përket një incidenti, ku thuhet se një numër ushtarësh sovjetikë u shndërruan në gurë. Data e incidentit aktual është e paqartë. Megjithëse mendohet