09/02/2019

Një tjetër javë mbyllet me këtë të diel, 10 shkurt 2019? Si do të jetë ajo? Le ta zbulojmë përmes parashikimeve të astrologut të famshëm, Paolo Fox. DASHI Për ata që kanë lindur nën shenjën e Dashit, protagoniste e padiskutueshme e kësaj të diele, 10 shkurt do të jetë dashuria.

Rreth 252 milion vjet më parë, jeta në Tokë ishte shumë afër shfarosjes: zhdukja totale është shmangur vetëm nga kafshët më të vogla, të cilat në bazë të madhësisë mbijetuan më mirë se të tjerat. Fazat dhe kronologjia e katastrofës janë objekt studimi dhe shumë debateve midis shkencëtarëve: hipoteza më

Gratë janë duke u rinuar gjithnjë e më shumë: jo vetëm për nga pamja, por edhe në terma biologjike – të paktën, truri i tyre është duke u rinuar. Sipas një studimi të publikuar në Proceedings of the National Academy of Science, nga pikëpamja metabolike, truri femëror është mesatarisht tre

Engjëjt e ndiejnë shpirtin tonë. Në testin që ne propozojmë sot, ajo që duhet të bëni është të zgjidhni një engjëll, në imazhin më poshtë, dhe të lexoni mesazhin që shpirti juaj ka nevojë të dëgjojë. Cilin nga këta engjëj zgjidhni? Mbani mend: bëjeni zgjedhjen tuaj, bazuar në ngjyrën që

Gruaja Kjo letër ju kërkon të ruani fuqinë tuaj femërore! Besoni tek vetja, bukuria dhe sensualiteti juaj! Besoni intuitën tuaj dhe ndjeshmërinë tuaj më shumë! Kjo do t’ju sjellë më shumë besim në veten tuaj, si dhe dashuri dhe respekti për veten! Kjo letër gjithashtu flet për pjellorinë! Kjo gjë

Seria: Zbulimet tronditëse nga analizimi i AND-së së lashtë Shpesh prentendohet se ekspedita e Kristofor Kolombit, çoi në Amerikë disa sëmundje vdekjeprurëse, përfshirë tuberkulozin, në fund të shekullit XV-të. Këto sëmundje, vranë 90 për qind të popullsisë vendase amerikane. Megjithatë, testet e ADN-së flasin ndryshe. Fokat çuan tuberkulozin në Amerikë,