08/02/2019

SERIA: Figurat e njohura historike, që mbetën shkrimtarë në tentativë Gati 10 vjet para se të shpallte veten perandor të Francës, Napoleoni Bonaparti u përpoq të bëhej i famshëm edhe si romancier. Ai shkroi një novelë të quajtur “Klisoni dhe Evgjenia”, që është vetëm një rrëfim prej 100 faqesh, mbi

Demi: Ata që kanë lindur nën këtë shenjë karakterizohen nga fakti se janë fisnikë dhe inteligjentë. Dhe falë qëndrimeve të tyre të mira, ata janë të destinuar të marrin gjëra të këndshme në këmbim. Kjo është arsyeja pse Demi, këtë vit do të ketë një goditje fati dhe do të

Këto janë dy shenjat më me fat për ditën e sotme: DASHI Ekziston një klimë yjore me fermentim pozitiv. Ju mund të rizbuloni kënaqësinë e përkushtimit ndaj hobit tuaj të preferuar dhe të organizoni programe shumë të mira me njerëzit që keni afër. Historitë e dashurisë në krizë, ose jo

DASHI Ekziston një klimë yjore me fermentim pozitiv. Ju mund të rizbuloni kënaqësinë e përkushtimit ndaj hobit tuaj të preferuar dhe të organizoni programe shumë të mira me njerëzit që keni afër. Historitë e dashurisë në krizë, ose jo të përcaktuara mirë, do të fitojnë stabilitet më të madh. Ditë