08/02/2019

Shumë studiues, besojnë që ne nuk jemi qytetërimi i parë i përparuar që ka ekzistuar në Tokë. Ata pretendojnë se në prehistori, historinë e paregjistruar, mund të kenë ekzistuar, lulëzuar, rënë dhe humbur një ose më shumë civilizime të përparuara. Ndërsa ky është një koncept i çuditshëm për shumicën e

Seria: Teoritë e çmendura shkencore, që dikur pranoheshin si të vërteta Sipas teorisë humorale, çdo njeri ka katër gjendje shpirtërore. Këto janë gjaku, gëlbaza, lëngu i zi dhe lëngu i verdhë. Çdo gjendje, shoqërohej me një nga katër elementët:ajri, toka, uji dhe zjarri. Çdo gjendje, ishte gjithashtu i lidhur me

Seria: Zbulimet tronditëse nga analizimi i AND-së së lashtë Mbreti Tutankhamun, mbetet një nga faraonët më të famshëm që sundoi Egjiptin. Ai filloi të sundonte kur ishte vetëm 10-vjeç, dhe vdiq rreth vitit 1324 P.E.S, kur ai ishte vetëm 19-vjeç. Arkeologët e gërmuan varrin e tij në vitin 1922. Çuditërisht,

Dashi Aftësia juaj është kërkimi i talenteve. Një ditë mund të hasni në një muzikant rruge, dhe vitin e ardhshëm do ta shihni muzikantin duke shfaqur para miliona fansave, në një arenë të mbushur plot. Ju jeni zbulues të spikatur talentesh. Demi Ju jeni një ekspert në përcaktimin e kufijve

Ndryshoni ushqimin, zvogëloni konsumin e kripës, disa vajra dhe yndyra, kufizoni konsumin e sheqerit dhe shmangni alkoolin: ja cilat janë pesë sugjerimet që Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH) jep për të përballuar vitin e ri me një dietë të shëndetshme, e cila na ndihmon për të luftuar infeksionet dhe për

Mbërritëm tek e shtuna. Si parashikohet kjo ditë e parë e fundjavës? E zbulojmë së bashku me parashikimet e astrologut të famshëm Paolo Fox, për secilën shenjë: DASHI Edhe sot, ata që janë lindur nën shenjën e Dashit kanë Hënën disonante dhe kjo, e kombinuar me Venusin dhe një Saturn