07/02/2019

Të gjitha gratë janë të forta, por ka disa që kanë një temperament më eksploziv se të tjerat. Ato janë njerëzit tipikë që thonë atë që ndjejnë dhe asgjë nuk i ndalon, në asnjë moment. Më poshtë ju tregojmë se kush jamë: Demi: Gratë e kësaj shenje janë pasive dhe

Seria: Zbulimet tronditëse nga analizimi i AND-së së lashtë Në vitin 1903, shkencëtarët zbuluan mbetjet 10.000 vjeçare të një burri britanik në një shpellë në Çedar Xhorxh, Somerset, Angli. Një analizë e ADN-së së vitit 2018 e njeriut të lashtë, të cilin ata e quajnë Njeriu i Çedarit, zbuloi se

Ka njerëz që janë ekstrovertë dhe shumë transparente, sepse nuk mund ta fshehin atë që dëgjojnë, aspak. Vëmë re nga pamja në fytyrat e tyre kur janë mirë, kur janë të lumtur ose kur janë të trishtuar dhe të mërzitur. Disa prej tyre madje hapen dhe tregojnë se si ndihen

SERIA: Figurat e njohura historike, që mbetën shkrimtarë në tentativë Kolonel libian Muammar Gadafi , i vetë-shpallur “Udhëheqësi i Vëllazërisë dhe Udhëzuesi i Revolucionit të Libisë”, botoi 2 libra me tregimeve të shkurtra. Ndryshe nga proza e Huseinit, në përgjithësi bihet dakord se Gadafi i ka shkruar vetë ato. Tregimet

DASHI Këtë të premte, si dhe të shtunën dhe të dielën, njerëzit e lindur nën shenjën e Dashit kanë Hënën joharmonike me Venusin dhe një Saturn kompleks: ju duhet të përpiqeni të kufizoni dëmin, mos u fusni në situata të dhunës, për shkak se ju mund të gjendeni sërish në

Al Kapone, është ndoshta figura më e famshme e krimit të organizuar të të gjitha kohërave. Njeriu i njohur si “Scarface” (Njeriu me Shenjë) , një nofkë që ai e urrente, e sundoi Çikagon me një grusht të hekurt gjatë viteve 1920 dhe fillimit të viteve 1930, derisa autoritetet federale