06/02/2019

Ekspertët thonë se mbi dy të tretat e akullnajave të Himalajas mund të shkrihen deri në vitin 2100. Edhe nësë vazhdohet të ndërmirren hapa për reduktimin e ngrohjes globale, një e treta e Himaljeve do të preken ende. Ekspertët thonë se shkrirja do të ketë pasoja të tmerrshme sidomos për

Një grup bankash dhe operatorësh financiarë kanë krijuar një sistem me të cilin sigurojnë rimbursime fiskale të pajustifikuara. Duke u vjedhur miliarda euro vendeve të ndryshme europiane Në komisariatin e Düsseldorf, dhoma e marrjes në pyetje është rreth 8 metra katrore, ka hekura nëpër dritare dhe xhamat aq opakë sa

DASHI Ju jeni një shenjë iniciative dhe e vendosur. Horoskopi i Paolo Fox ju kujton sot se personaliteti juaj i fortë shpesh herë bëhet pikë referimi për të tjerët. Mbi të gjitha kur ka ndonjë iniciativë të re për t’u ndërmarrë. Kjo është një ditë e mirë për ide të

Nëse lumturia jote varet nga ajo që bën dikush tjetër, unë mendoj se vërtetë e ke një problem Richard Bach Reflektoni për një moment mbi lumturinë që është ose nuk është në jetën tuaj. Nga se varet kjo lumturi? Nga ju? Nga të tjerët? Një gabim që ne shpesh bën

Siç kemi përmendur, Bashkimi Sovjetik përkrahu në fillim në mënyrë aktive pushtimet naziste. Sipas disa dëshmive, Stalini dhe zyrtarë të tjerë të lartë sovjetikë u impresionuan shumë nga Gjermania naziste. Në fund të viteve 1930 dhe fillimin e viteve 1940, kryeministri sovjetik Vjaçesllav Molotov, mbajti disa fjalime shumë pasionante dhe

As burrat, as gratë nuk janë të përsosur, jemi shumë larg madje. Ne të gjithë kemi difekte dhe ka raste kur është e vështirë të durojmë e të na durojnë, madje edhe me njerëz që duhemi më shumë. Megjithatë, ka aspekte të personalitetit që mund të jenë shumë kundërproduktive për