04/02/2019

SERIA: Figurat e njohura historike, që mbetën shkrimtarë në tentativë Kur diktatori i Irakut, Sadam Husein, nuk ishte i angazhuar me masakrimin e qindra mijëra kurdëve, ai pushonte në pallatin e tij dhe u kënaqur me hobin e tij të preferuar:shkrimin e aventurave epike në Babiloninë e lashtë. Vështirë se

Ishulli Sokotra, buzë brigjeve të Jemenit në Gadishilin Arabik, ngjan me një planet i huaj. Flora e saj e rrezikuar është unike për shkak të izolimit, temperaturave ekstreme dhe motit shumë të thatë. Një e treta e pjesës së tij bimore, nuk mund të gjendet askund tjetër në tokë. Fatmirësisht,

Besimi është si një urë kristali e brishtë dhe transparente që mban jetën tonë. Është e mundur që ju keni shpenzuar shumë kohë dhe përpjekje për ta ndërtuar atë, prandaj është shumë i çmuar. Sidoqoftë, megjithë ka merituar aq shumë punë dhe kaq shumë lumturi, shpesh shkatërrohet brenda disa sekondash

DASHI Ka një presion të caktuar nga yjet që gjithashtu mund të sjellin shqetësime në këtë ditë të martë, madje edhe në fushën sentimentale. Edhe ata që kanë një histori të mirë këto ditë mund të pyesin nëse ka diçka që duhet rishikuar. Ekziston rreziku i debateve. Kujdes të madh

Identifikoni gjithçka që është e rëndësishme për ju dhe kërkoni për dikë që është më afër pritshmërive tuaja. Ju do të kuptoni se një partner i vlefshëm është ai që u jep rëndësi gjërave të duhura. Familja vjen gjithmonë e para Një person që e vlerëson familjen do të jetë

DASHI Ju mund të mos dëshironi të “ktheni faqen tjetër” në një konflikt që ka lindur midis jush dhe dikujt me të cilin nuk shkoni mirë. Ju mund të mos dëshironi të falni këtë person, ose të hapeni për probleme të tjera të mundshme. Ju mund të mendoni se ky