03/02/2019

DASHI Mos nxitoni të flisni! Në dashuri, ajo që nuk do të zgjidhet në këtë pjesë të parë të muajit do të jetë më e qartë në pjesën e dytë. Java e fundit mund t’ju sjellë një kthim të një zjarri ose edhe një histori të re! Pranoni detyrat vetëm

I lindur në Paris në vitin 1431, Fransua Vijo, konsiderohet si një nga poetët më të mëdhenj të Francës. Vepra e tij më e famshme është “Le Grand Testament”, një libër monumental që tregoi zotërimin prej tij të një forme poetike superiore, si dhe mendimet e tij mbi kënaqësi të

Rreth 2.000 vjet pas shpërthimit të malit Vezuv, që shkatërroi qytetin e lashtë romak të Pompeit, arkeologët bënë 2 zbulime të jashtëzakonshme, duke filluar me trupin e paprekur të një kali të lashtë. Ata zbuluan ndërkohë një vend të shenjtë të ruajtur në mënyrë të përkryer, dhe të zbukuruar me

DASHI: Shkurti ju vë përpara realitetit. Nëse një dashuri nuk është e jetueshme, nëse një histori nuk është ashtu siç e imagjinonit ose nëse ka distanca për t’u mbushur, ky muaj rrit dallimet. Kjo nuk do të thotë se shkurti shënon një krizë dashurie, por vetëm se disa strategji sentimentale

Më 1992, Riçard Klinkhamer, një shkrimtar modest në Holandë, hyri në zyrën e botuesit të tij me një dorëshkrim të ri të titulluar “E mërkura, dita e mishit të grirë”. Ai tregonte 7 mënyra të mundshme, përmes të cilave Klinkhamer mund të kishte vrarë gruan e tij, dhe asgjësuar trupin

Binjakët Njerëzit e lindur nën këtë shenjë mund të quhen vërtet të mirë, që kur komunikoni me ta, ata menjëherë e mbërthejnë vëmendjen tuaj. Mirësia dhe karizma e tyre ndihmojnë për të organizuar çdo person dhe ndihmon të tjerët që të ndihen vërtetë rehat kur janë pranë Binjakëve. Njerëzit përreth